Ruig Woonstijl, net dat beetje meer.
Vlot, helder en goed voor elkaar.
Previous
Next

Exclusieve Projecten

Ruig Woonstijl, uw partner op het gebied van zakelijk, professioneel & persoonlijk advies. Trots zijn wij op het aantal bedrijven en zakenrelaties waar we de afgelopen jaren veel voor hebben mogen betekenen. Ook particuliere projecten zoals een complete metamorfose van uw tuin worden door ons gerealiseerd. Top service op het gebied van kantoorinterieur op maat, winkelinrichting of horeca-meubilair. Advies en realisatie komt voor u als een pakket. Overzichtelijk, helder en vlot voor elkaar.

Kantoorinrichting en kantoormeubilair

Het doorvoeren van de huisstijl van uw bedrijf in het uiteindelijke ontwerp. Wij dragen zorg voor het gehele plaatje. Zo leveren wij alle meubels op maat, in kleur en houtsoort naar wens, ook leveren wij printwerk op hout  
RUIG Woonstijl, al meer dan 10 jaar zeer ervaren op het gebied van kleine en grote interieur projecten. Voor verscheidene bedrijven hebben kantoren mogen voorzien van een uniek op maat gemaakt interieur.
Denk aan vergadertafels, vakkenkasten, opbergsystemen, kantinemeubilair of bureaus.

Winkelinterieur op maat

Kledingwinkel, platenzaak, bloemist of groenteboer, wij leveren maatwerk en denken met u mee.
Van presentatiekast tot industrieel kledingrek of stoere verkoopbalie, daag ons uit, niets is ons te gek.
Maak telefonisch een afspraak en kom een kijkje nemen in onze werkplaats met showroom. Robbert helpt u graag ideeën tot werkelijkheid te maken. Denk aan praktische tips en het optimaal benutten van ruimte. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden zodat vrijwel iedere wens gerealiseerd kan worden.
RUIG woonstijl, maak het verschil met een interieur uit de tijd van nu.

Alles voor horeca, restaurant en terras

Sinds jaar en dag mag RUIG Woonstijl zich de gelukkige leverancier noemen van vele horecagelegenheden in Nederland, België en Frankrijk. Verschillende hotels, bars en restaurants hebben omzet hun doen stijgen dankzij de tips op maat van Robbert. Maak van uw terras of interieur een unieke en onvergetelijke eyecatcher. Bartafels, kasten en vuurtafels, RUIG Woonstijl is er in thuis! Maak een afspraak en neem een kijkje achter de schermen in onze unieke werkplaats met showroom.
Garantie tot perfectie, oplossingen op maat & duidelijke communicatie zijn de speerpunten van RUIG woonstijl.

Heeft u interesse in een meubel op maat voor uw winkel, kantoor of horeca-interieur? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Scroll naar top