Tuinpaviljoen Vogelvlucht op maat

Maak van uw tuin een droom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Koop een tuinhuis bij een meubelmaker & verzeker uzelf van exclusiviteit want, waar ziet u een tweede tuinpaviljoen zo mooi gemaakt als deze? Rustieke eiken palen gecombineerd met Douglas in een zwart jasje en afgewerkt met eiken lamellen, loftdeur en glas. Ook de loungebank op maat kunnen we maken.


Puur vakmanschap

De mooiste houtsoorten worden in eigen werkplaats vakkundig verwerkt tot een fraai en duurzaam eindproduct. Metalen loftdeuren worden ook door ons op maat gemaakt en voorzien van glas.

De eikenhouten lamellen zitten gefreesd opgesloten tussen de massieve staanders. Het overhellend dak rust op zware halfhouts verbonden liggers. Robbert geeft u eerlijk advies over materialen, onderhoud en levensduur.


Zelf tuinpaviljoen samenstellen

Het concept van “Vogelvlucht” biedt u keus. De opbouw is verdeeld in een aantal onderwerpen. Zo bepaalt u zelf of en waar er loftdeuren inkomen, ook de plaatsing en breedte van de eikenhouten lamellen vitrage bepaald u zelf. U kunt zelf bepaalde elementen toevoegen of weglaten naar wens.

Kies uw gewenste houtsoort

Wij geven u graag advies over hout, Robbert heeft kennis van zaken en geeft gepassioneerd advies op maat.

Zo kunt u de juiste balans vinden tussen prijs, kwaliteit en uitstraling. Tuinpaviljoen “Vogelvlucht” zoals afgebeeld is gemaakt uit douglas en eikenhout.

Metalen loftdeuren op maat

Stel zelf uw loftdeur samen, wij lassen uw metalen loftdeuren & kozijnen speciaal voor u op maat.

Persoonlijk en vol gedrevenheid wordt vakwerk gerealiseerd, geen gebruik van bouwpakketjes.

Het motief of patroon in de deur kunt u dus zelf kiezen, kom bij ons lang om de mogelijkheden te bespreken.

Eikenhouten lamellen

Veelzijdig & creatief, kies de houtsoort van uw lamellen, de grootte en de plaats waar het gewenst is. Dankzij het in-frezen van de lamellen zal de duurzaamheid verlengd worden en sluiten de lamellen prachtig aan op de massieve eikenhouten staanders van 150x150mm.

Glas in wand

Nauwkeurig wordt uw glas ingemeten & geplaatst in een op maat gemaakt kozijn. Voor een open tuinpaviljoen paviljoen adviseren wij u enkel veiligheidsglas opgebouwd uit 2 lagen glas en een tussenlaag folie.

Voor een geïsoleerd en geheel af te sluiten tuinhuis of paviljoen kunt u beter dubbelglas nemen. De grootte van het raam en de exacte plaats in de wand bepaalt u zelf.

Overhellend dak

Het overhellende dak geeft een luxe uitstraling aan het geheel, de zware dak dragers kruisen op de hoeken en vallen halfhouts in elkaar. Dankzij het overstekende dak kan aan de achterzijde gemakkelijk én uit het zicht afwatering gerealiseerd worden.Heeft u interesse?

Bent u overtuigd van RUIG’s kwaliteiten en heeft u interesse in ons maatwerk?

Informeer geheel vrijblijvend of kom langs in onze uitgebreide werkplaats met showroom.

Scroll naar top