Tafelbladen op maat

RUIG woonstijl biedt een breed assortiment tafelbladen. Denk aan eikenhout, noten, beuken of essen. Ook werken we al meer dan 10 jaar met gebruikte houtsoorten zoals sloophout, oude wagondelen en gebruikte steigerplanken.  Heeft u weleens gedacht aan een blad van beton of betoncire? Uiteraard is het mogelijk om een onderstel naar wens uit te kiezen bij onze onderstellen, maar u kunt ook alleen het blad afnemen. Populair tegenwoordig zijn de ”blonde” houtsoorten zoals vuren, grenen, essen en plaatmateriaal. Laat u geheel vrijblijvend informeren over de talloze mogelijkheden bij RUIG Woonstijl!

RUIG woonstijl heeft een eigen schaafafdeling, wij verlijmen met zware sergeantklemmen en schuren de tafelbladen op een langbandschuurmachine met een band van 6700mm lang! Goed gereedschap is het halve werk, die andere 51% kunt u aan RUIG woonstijl overlaten.  Hierdoor kunnen we alles op maat vervaardigen voor u. 

Wist u dat RUIG een aantal jaren terug een notenboom heeft omgezaagd en deze vervolgens tot een tafelblad heeft gemaakt? Op de  plek waar de boom plaats moest maken voor een uitbouw, staat nu een tafel van dezelfde boom! RUIG woonstijl, net dat beetje meer.

Voor meer informatie over onze tafelbladen, houtsoorten en prijzen, vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Scroll naar top