''Meer dan een meubelmakerij alleen''

Robbert Ector & Veronica Loch vormen al ruim 10 jaar lang samen het gepassioneerde hart achter RUIG Woonstijl,
vol betrokkenheid maken we van uw idee werkelijkheid.

Thijske Verdaasdonk
Lees verder
Na een tijd zoeken naar nieuwe meubels voor in ons nieuwe huis, lag het antwoord gewoon onder onze neus in Boxtel bij Robbert en Veronica!! Met een gezellig bakje koffie mochten wij onze wensen delen en vertelde én adviseerde Robbert ons over de mogelijkheden. Supergaaf om een schets werkelijkheid te zien worden in het prachtige dressoir wat we dus samen, zelf, ontworpen hebben. Daarnaast heeft Robbert van onze oude meubels ook nog een nieuw tv-meubel gemaakt! In dezelfde stijl als het dressoir. Hoe bijzonder dat je je allereerste gekochte meubeltjes op deze manier kunt hergebruiken! We zijn ontzettend blij dat we RUIG woonstijl gevonden hebben en hebben ons erg gehoord gevoeld in onze wensen. We werden tussendoor op de hoogte gehouden en altijd betrokken wanneer er even iets afgestemd moest worden. Daarnaast is het genieten om Robbert, met al zijn enthousiasme, aan het werk te zien. Een echte aanrader wanneer je op zoek bent naar een houtbewerker die staat voor kwaliteit en de wensen van de klant.
Hans van Rijthoven
Lees verder
Een en al lof voor Robbert en Veronica. Onze notenhouten tafel had een rvs-onderstel, maar was wankel en ons interieur wilden we sowieso veranderen. Robbert heeft het tafelblad onder handen genomen (geschuurd en opnieuw in de olie gezet) en er een nieuw zwart gepoedercoat onderstel voor gemaakt. Tijdens dit gehele proces heeft hij ons op de hoogte gehouden met chats en foto’s en filmpjes. We waren zeer onder de indruk van zijn passie en vakkundigheid. Hij begreep ook ons belang voor een snelle afwikkeling en kwam de tafel zelfs op de ochtend voor Kerstmis bij ons thuisbrengen. Tenslotte, ook niet onbelangrijk, was de prijs welke ons alles meeviel. Voor nog geen 600 euro hebben wij voor ons gevoel een gloednieuwe prachtige tafel. Robbert en Veronica hartelijk dank en uiteraard zal ik jullie bij iedereen aanbevelen.
F&S Trading
Lees verder
Al meerdere keren hebben wij iets laten maken door RUIG woonstijl. Met name de betrokkenheid en het enthousiasme waarmee Robbert zijn opdrachten uitvoert, waren voor ons reden om terug te gaan. Het begon met kasten van sloophout. Het verhaal dat Robbert vertelde over de herkomst van het hout (dakbeschot van een oude school in den Haag) gaf het meubelstuk een "extra dimensie". Je wordt meegenomen in het ontstaan van je opdracht. Dat varieerde van een appje met foto's over de vorderingen tot een uitnodiging om langs te komen voor de selectie van het hout. Ook bij de verbouwing van ons huis heeft RUIG diverse zaken geleverd zoals een eetkamertafel van Suar hout en de wastafelbladen voor de badkamer en het toilet. Alles uitgevoerd met passie en vakmanschap. Kortom: een aanstekelijk enthousiasme waardoor je hier graag terug gaat. Robbert maakt zijn projecten alsof ze voor hemzelf zijn. Zeer aan te bevelen!
Previous
Next

Persoonlijk contact zoals het hoort!

Wilt u een bezoekje brengen aan onze prachtige werkplaats met showroom? De plek waar passie en vakmanschap bijeenkomt. Maak dan nu nog telefonisch of per mail vrijblijvend een afspraak, de koffie staat voor u klaar.

Graag tot ziens bij RUIG Woonstijl.

Scroll naar top